michielsen2018.jpg

Over ons

Keurslager Michielsen heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als dé speciaalzaak bij uitstek voor een heerlijk stukje vers vlees.
Wij hanteren bij het uitkiezen van onze leveranciers de strengste selectiecriteria. Enkel op deze manier en door onze jarenlange ervaring en professionele contacten kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden inzake vers vlees. Of het nu gaat om een sappig en mals koteletje, een lekker stukje voor de barbecue, of een à la minute gesneden carpaccio. Wij garanderen u een topproduct! Onze klanten weten dit te appreciëren, en tal van bekende topchefs vinden de weg naar onze zaak! Maak uw keuze uit tal van binnen –en buitenlandse exquise vleessoorten! Enkel het beste is goed genoeg!

U houdt van afwisseling of wil uw genodigden overdonderen, u zoekt wat lekkers als beleg, voor uw buffetten of als tapa? Bij Keurslager Michielsen bent u aan het juiste adres!
Een zelden gezien aanbod aan gerookte en gedroogde hammen, exclusieve patés, binnen- en buitenlandse salamis, enz... U vindt het allemaal in onze delicatessenzaak! Regelmatig komen er overigens nieuwe producten bij. Niet alleen onze klanten, maar ook het team van Keurslager Michielsen is steeds op zoek naar nieuwigheden om onze klanten te verwennen. Onze doorgedreven zoektocht veelal in België, Spanje en Italië levert ons steeds nieuwe topproducten op!

 

Bovendien zijn wij er terecht fier op dat 2 van onze (in eigen atelier) bereide producten, namelijk Filet d’Anvers en Antwerpse Kalfsrol internationale faam genieten als ‘erkend streekproduct’. Een pluim dus op het professionele werk van Keurslager Michielsen!

Eén van de stokpaardjes van Keurslager Michielsen... ons uitgebreide (en steeds wisselende) aanbod aan salades! Ideaal als beleg, als amuse, voor uw buffetten.
Wij hebben steeds een salade van de dag, een salade van de week, seizoenssalade enz...
Vlees, vis, groente,... pikant, zoet, zuur, ‘light’... voor elk wat wils! Ons keukenteam volgt de trends en zal u regelmatig verrassen met een nieuwe lekkernij!

Uniek in Antwerpen en bekend tot ver daar buiten! Verse seizoenstruffels van de allerhoogste kwaliteit! Dankzij onze leverancier met wie wij reeds jaren een exclusieve samenwerking onderhouden, kunnen wij u steevast een topproduct aanbieden. Ideaal om uw gerechten een feestelijke en royale toets te geven! Al eens geprobeerd bij uw pasta, of ‘s morgens bij een eitje? Pure luxe en verwennerij, zonder dat het decadent hoeft te zijn! Van een smaaksensatie gesproken!

Keurslager Michielsen biedt u ook tal van afgeleide producten zoals truffelolie, schilfers, pasta, risotto,... Wij staan tot uw dienst voor al bij vragen, en geven u graag suggesties.

U zoekt een aanvulling voor uw menu of heeft geen tijd of zin om zelf achter het fornuis te staan? Onverwacht bezoek en u zoekt een gezonde en lekkere maaltijd? Onze koks bereiden dagelijks verschillende gerechten volgens markt- en seizoensaanbod. Gaande van verschillende purees en andere aardappelproducten, gestoomde groenten tot de overbekende videevulling, stoofvlees, spaghettisaus of rode kool (met verse appeltjes!).
Maar het kan ook extra feestelijk: in onze toog zal u steeds wel iets naar uw gading vinden (naar gelang seizoen) zoals Fazant brabançonne, stoofpotje van runds, kalfs, hert, osso bucco... Ook op bestelling verzorgen wij uw volledig feestmaal

Nog niet overtuigd?
Breng dan zeker een bezoek aan Keurslager Michielsen en geniet van kwaliteit elke dag opnieuw!

facebook foto.jpg

Wat is een Keurslager?

keurslager_zw.png

Als echte fijnproever wist u het wellicht al langer: een Keurslager is meer dan zomaar een slager...

... en dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

 

Winkelinrichting, productpresentatie, persoonlijke bediening... dag in, dag uit bewijzen de meer dan 200 Keurslagers in ons land hun vakmanschap. Én hun creativiteit. Want bij hen kiest u uiteraard uit het grootste assortiment...

 

Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend. Altijd voldoet hij aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan uw Keurslager adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij de zaak van uw Keurslager op meer dan 200 punten. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten wordt uw Keurslager beoordeeld.

 

Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient. Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid. Bovendien gaan onze medewerkers na of uw Keurslager zijn producten tegen de vereiste temperatuur bewaart. Essentieel voor de kwaliteit van zijn aanbod. En de hygiëne bij uw Keurslager… dat is voor onze controleurs absolute topprioriteit. Winkel, werkplaats, koelruimtes, diepvriezers: overal moet hygiëne strikt worden gerespecteerd.

 

Wil uw Keurslager zijn Keurslagerlogo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts wanneer hij aan alle normen voldoet, mag uw Keurslager het befaamde logo dragen. De kroon op zijn werk! En voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.